Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 12. 2018. 14:44 >> 14:18

SUKOB SA "ULTRASIMA"

Ubijen navijač Intera

Jedan navijač Intera je ubijen, a četvorica navijača Napolija povrijeđena su od uboda nožem u sukobu dvije strane u Milanu uoči fudbalske utakmice na San Siru.

Italijanski list Korijere dela Sera piše da je 35-godišnju osobu pregazio kombi koji su vozile pristalice Napolija, dok su četvorica zadobila povrede nožem sat prije utakmice Inter - Napoli (1:0).

Interov navijač je odvezen u bolnicu i hitno operisan, ali je kasnije podlegao povredama. Nakon sukoba uhapšena su dvojica učesnika.

Velika tenzija se nastavila i u toku samog meča kada je senegalski fudbaler iz Napolija Kalidu Kulibali bio na udaru rasističkih uvreda sa tribina, uprkos tome što je tri puta bilo upozorenje da će se prekinuti utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније