Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ ofktitograd.me ]

24. 12. 2018. 16:55 >> 16:31

"ROMANTIČARI" SKLAPAJU TIM

OFK Titograd predstavio Sekulića i Dedića

Fudbalski klub OFK Titograd predstavio dva nova pojačanja – Balšu Sekulića i Radoša Dedića.

Sekulić je napadač, koji je nastupao za Budućnost, za koju je u jesenjem dijelu prvenstva upisao 12 nastupa.

"Veoma sam zadovoljan što sam potpisao za OFK Titograd. Prvi utisak koji sam stekao jeste da se radi o odlično organizovanom klubu, u kome rade profesionalci, koji teže napretku. To je ono čemu i ja težim. Želim da dokažem da posjedujem kvalitet i vjerujem da je Titograd pravi klub za mene“, kazao je Sekulić na zvaničnom predstavljanju.

Dedić dolazi iz Koma i igra na poziciji štopera. Za klub sa Zlatice ove sezone odigrao je 16 mečeva i postigao tri gola.

"Drago mi je što dolazim u klub koji pretenduje na vrh tabele prve lige. Takođe, zadovoljan sam jer ću imati priliku da dokažem da sam igrač za prvu ligu. Došao sam u dobar klub i vjerujem da će naša saradnja biti na nivou“, kazao je 25-godišnji defanzivac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније