Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

20. 12. 2018. 14:38 >> 14:11

"JUNAJTED JE PROŠLOST"

Murinjo: Nije važno šta je bilo

Sada već bivši menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo u prvom razgovoru poslije otkaza koji mu je u utorak uručen, nije želio da govori o budućim planovima.

Murinjo nije želio ni da priča o razlozima odlaska sa "Old Traforda", poslije 895 dana koliko je proveo u Mančesteru.

Reporter "Skaj Sportsa" ga je čekao ispred ulaza u njegovom londonskom stanu i kada se Portugalac pojavio, pošto je, kako je rekao, "krenuo u kupovinu", uslijedilo je nekoliko pitanja, prenosi B92.

"Mogli bismo da pričamo o mnogim stvarima, nekim koje nijesu dobre, ali ja nijesam takav. To je završena priča. Mančester junajted ima budućnost bez mene i ja imam budućnost bez Junajteda. Zašto bih sada dijelio više, čak i sa navijačima, kada su u pitanju moje emocije. Gotovo je", rekao je Murinjo.

On jednostavno nije želio da priča negativno o klubu, možda i zbog toga što je na ime kompenzacije dobio ogroman novac. Pretpostavlja se da je dobio oko 24 miliona funti.

"Oduvijek sam bio kritičan prema menadžerima koji su notkrivali sve detalje i koji bi govorili šta je bilo i ko je kriv. Ja nijesam takav. Sve dok se ne vratim fudbalu, imam prava da živim svoj život. To je sve što želim. Mančester junajted je moja prošlost", zaključio je Murinjo.

Španski mediji prenose da vjerovatno neće dugo pauzirati. Vjeruje se da bi mogao da se vrati u Italiju, u Inter ili Milan, ali i Real slovi kao opcija, ukoliko na kraju sezone bude riješio da potraži zamjenu Santjagu Solariju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније