Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

18. 12. 2018. 22:33   >>  22:08

M'GLADBAH SMANJIO ZAOSTATAK

Prvi poraz Dortmunda u Bundesligi

Fudbaleri Fortune Diseldorf prvi su nanijeli poraz Borusiji Dortmund u njemačkoj Bundesligi.

Fortuna je u utakmici 16. kola na svom terenu savladala goste iz Dortmunda rezultatom 2:1 (1:0).

Domaćin je odigrao veoma pametno i prvi može da se pohvali da je odnio sav plen protiv prvoplasiranog tima njemačkog šampionata, koji je do sada imao učinak od 12 pobjeda i 3 remija.

Trijumf Fortune najavio je Lukebakio u 22. minutu, kada je u kontri pobjegao odbrani i iskoristio sjajno dodavanje Stogera.

Konačan rezultat postavio je Cimer u ranoj fazi drugog poluvremena – on je postigao spektakularan pogodak iskosa sa desne strane, poslavši loptu u suprotne rašlje.

Jedino što su "milioneri" uspjeli da učine jeste da ublaže poraz preko Paka Alkasera koji je glavom nastavio golgeterski niz u 81. minutu.

Borusija je ostala na prvoj poziciji sa 39 bodova, ali joj je imenjakinja iz Menhengladbaha prišla na -6 trijumfom nad Nirnbergom – 2:0 (0:0).

Gosti su dobro odolijevali u prvih 45 minuta, uspjeli da "prežive", ali ih je početkom nastavka načeo Torgan Azar, a dokrajčio Alasan Plea u finišu susreta.

Trijumf u ovom kolu ostvario je i Volfsburg koji je sa 2:0 ispratio Štutgart, dok je duel Herte i Augsburga u Berlinu završen neriješeno 2:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније