Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

16. 12. 2018. 22:21 >> 22:07

PREOKRET NA "OLIMPIKU"

Đenova namučila Romu, Milik junak Napolija

Roma je u 16. kolu italijanske Serije A uz dosta muke savladala Đenovu na svom terenu sa 3:2.

Roma koja je igrala bez Edina Džeka večeras nije blistala.

Gosti su u 17. minuti poveli i to nakon očajne reakcije golmana Rome Robina Olsena, kojem je lopta prošla kroz ruke i noge.

Roma je izjednačila u 31. minutun golom federia Facija, ali radost domaćih navijača je kratko trajala. Već u narednom napadu Hiljemark je iskoristio neopreznost odbrane domaćih i doveo Đenevo do novog vođstva 1:2.

Ipak, na odmor se ipak otišlo neriješenim rezultatom, pošto je u posljednjem minutu prvog dijela Džastin Klajvert postiogao gol za 2:2.

U nastavku je Roma došla do tri boda. U 59. minutu je nakon odlične akcije pogodio Brajan Kristante za 3:2.

Fudbaleri Napolija pobijedili su večeras u gostima Kaljari sa 1:0 u utakmici 16. kola Serije A.

Napolitanci su prije nekoliko dana ispali iz Lige šampiona nakon poraza od Liverpula na "Enfildu", pa su večeras morali odgovoriti na najbolji mogući način što se na kraju i desilo.

Iako su se prilično mučili čitav meč ipak su uspjeli da dođu do pobjede i to tek u sudijskoj nadoknadi a strijelac je u 91. minutu bio Milik, koji je prije četiri dana u 92. minutu na "Enfildu" promašio stopostotnu priliku za osminu finala Lige šampiona.

Ipak, večeras je upravo on svom timu donio tri boda u posljednjim trenucima susreta.

Napoli je ostvario 12. pobjedu u ligi i drugi je na tabeli sa 38 bodova, osam manje od prvoplasiranog Juventusa, koji je jedina neporažena ekipa u Seriji A.

Kaljari je nastavio niz bez pobjede i zauzima 13. mjesto na tabeli sa 17 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније