Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

16. 12. 2018. 21:55 >> 21:28
2

FUTURISTIČKI IZGLED

Katar predstavio stadion za finale SP

Organizatori Svjetskog fudbalskog prvenvsta, koje će se 2022. godine održati u Kataru predstavili su fantastični Lusail stadion, na kojem će se održati finale narednog Mundijala.

Na gala večeri u Dohi održanoj u subotu prikazan je živopisni stadion kapaciteta 80 hiljada sjedišta, na kojem će se osim finala 18. decembra 2022. godine održati i otvaranje prvenstva 21. novembra, prenosi Sport klub.

Planirano je da se gradnja stadiona koji se nalazi 15 kilometara sjeverno od Dohe kompletira 2020. godine.

"Stadioni koji će biti izgrađeni u Kataru biće među najatraktivnijim ikada viđenim, a zdanje koje će ugostiti finaliste je naprosto predivno. Naročito mi se sviđa činjenica da je kultura Bliskog istoka ostavila vidljiv trag na stadionu i jedva čekam da ljubitelji fudbala iz cijelog svijeta posjete turnir i više naiče o istoriji i kulturi ove regije", rekla je generalna sekretarka FIFA Fatma Samura.

Pogledajte promotivni snimak za naredni Mundijal u kojem je po prvi put prikazan stadion futurističkog izlgeda:

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније