Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 12. 2018. 17:42 >> 17:17

BUNDESLIGA

Bajern ubjedljiv, remi Hofenhajma i Menhengladbaha

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas u gostima ekipu Hanovera sa ubjedljivih 4:0, u utakmici 15. kola njemačke Bundeslige.

Strijelci za Bajern bili su Džošua Kimih u drugom, David Alaba u 29, Serž Gnabri 53. i Robert Levandovski u 62. minutu.

Bajern je upisao devetu pobjedu od početka šampionata i treći je na tabeli Bundeslige sa 30 bodova, koliko ima i drugoplasirana Borusija Menhengladbah, odnosno ima šest bodva manje od Borusije Dortmund.

Na drugoj strani, Hanover je poslije devetog poraza pao na posljednje mjesto na tabeli sa samo deset osvojenih bodova.

Fudbaleri Hofenhajma i Borusije Menhengladbah odigrali su meč bez golova. Hofenhajm je trenutno šesti na tabeli sa 23 boda.

Fudbaleri Štutgarta upisali su četvrtu pobjedu od početka šampionata pošto su danas na svom terenu slavili protiv Herte sa 2:1. Štutgart je na 15. poziciji sa 14 bodova, dok je Herta sada sedma sa 23.

Fudbaleri Augsburga i Šalkea odigrali su neriješeno 1:1, dok je Diseldorf na svom terenu slavio protiv Frajburga sa 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније