Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: I. P. ]

15. 12. 2018. 12:37 >> 12:11

MODRIĆ O ZLATNOJ LOPTI

Nije u redu da dobijaju samo Mesi i Ronaldo

Osvajač "Zlatne lopte" za 2018. Luka Modrić zamjerio je treneru Atletika Dijegu Simeoneu da konstantno omalovažava uspjehe Reala.

Modrić je u intervjuu za "Sportske novosti" rekao kako ga je povrijedilo takvo ponašanje Argentinca, ali i da bi sve trofeje mijenjao za titulu prvaka svijeta.

"Mogu da razumijem da je uz svog igrača, Grizmana, ali ne mogu da vjerujem da neko stalno potcjenjuje uspjehe Reala. Kako objašnjava naše pobjede u Ligi šampiona, pa mi smo dva puta pobijedili Atletiko u finalu", izjavio je Modrić. 

Simeone je istina čestitao Modriću na nagradi, ali tom prilikom je rekao da je nevjerovatno koliko se favorizuje Real, te da je za njega reprezentativac Francuske. 

Reprezentativac Hrvatske je mišljenja da mnogo toga prilikom dodjeljivanja nagrade nije u redu.

"Ako gledamo fudbal odnosno kvalitet igrača, to je jednostavno, u ovoj deceniji su najbolji Mesi i Ronaldo, ali onda treba ukinuti trofej, odnosno dati ga uvijek njima, tu se slažem. Ali, mi pričamo o trenutno stanju, formi u jednoj godini, biraju treneri, novinari, igrači, da li su svi pogriješili? Izgleda da ova nagrada ima samo smisla kad je dobiju Mesi ili Ronaldo, to nije u redu ni prema drugim igračima, ni prema onima koji su glasali. Ali, ponavljam, svako se ponaša u skladu sa svojim uvjerenjima", poručio je Modrić. 

On je takođe dodao da za sada ostaje u Madridu. 

"Ono što je sigurno je da ću u Realu ostati do kraja ugovora", potvrdio je dobitnik "Zlatne lopte".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније