Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

10. 12. 2018. 16:30 >> 16:03
3

NE PLAŠE SE NIKOG

Milojević: Uživaćemo protiv PSŽ-a

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa uživati u predstojećoj utakmici Grupe C protiv Pari Sen Žermena, kao i da će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat.

"Ne treba puno pričati o PSŽ-u. Oni su prava ekipa, takmičarska, sa velikim zvijezdama. Ne plašimo se nikoga, imamo respekt prema njima, ali nadam se da nećemo imati respekt kao u prvoj. Mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe, treba da uživamo u meču. Borićemo se do posljednjeg atoma snage, a šta će nam to donijeti uz Božiju pomoć, to ćemo vidjeti poslije utakmice", rekao je Milojević novinarima.

Zvezda će sjutra dočekati Pari Sen Žermen na stadionu "Rajko Mitić" od 21.00 u posljednjem, šestom kolu Grupe C Lige šampiona.

"Za ovakve utakmice se živi, ovo je nešto što novac ne može da kupi... Ako je trebalo da biramo s kojom utakmicom da zatvorimo ovu uspješnu 2018. godinu pred našim navijačima, PSŽ je jedna od ekipa koje bismo željeli da vidimo ovdje. PSŽ je jedna ekipa pravljena da dođe do finala i uzme finale LŠ, kao i ove dvije druge u grupi. Jesmo u teškoj grupi, ali to nam je sigurno omogućilo da dosta napredujemo", kazao je Milojević.

Zvezda u utakmicu ulazi sa šansom da se domogne Lige Evrope, a za to će joj biti potrebna pobjeda protiv najskupljeg tima na svijetu, ali i poraz Liverpula od Napolija.

"Mi svaku utakmicu idemo da pobijedimo. Od igrača tražim da rade ono što i do sada, nema specijalne pripreme. Sjutra je jedna sjajna i bitna utakmica za nas. Jedan od bitnih i velikih događaja. Imamo obavezu da damo sve od sebe, a što se tiče kalkulacija, neka bude kako bude, to ću i tako prihvatiti", rekao je Milojević.

Trener Zvezde dodao je da njegova ekipa poslije svake utakmice bila samokritična, kao i da je izvačila pouke i da je to razlog napretka crveno-bijelih.

Milojević je dodao da će sjutrašnja utakmica biti prilika da se navijači Zvezde još jednom pokažu u "punom svjetlu".

"S druge strane, ponosan sam na naše navijače, oni će imati priliku da pobijede u njihovoj utakmici, ako mogu da kažem, oni su sigurno već prošli grupu. Sjutra je odlična prilika da predstavimo našu zemlju i Beograd na pravi način", rekao je Milojević.

On nije želio da priča o individualnim kvalitetima PSŽ-a i dodao je da kadrovska situacija njegove ekipe "bolja nego u prethodnoj utakmici".

Fudbaler El Fardu Ben rekao je da će sjutrašnji meč biti drugačiji od onog u Parizu kada je Zvezda izgubila sa 6:1.

"Sjutrašnji meč će biti izuzetno komplikovan i bitan, ali razlikovaće se od prvog meča. Imamo poštovanje prema njima, ali neće biti kao u Parizu. Daćemo maksimum, možda ćemo čak imati i priliku da idemo do pobjede. Borićemo se. Napredovali smo mnogo iz ovih utakmica Lige šampiona, svaki meč nam je donio nešto novo", rekao je Ben.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније