Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 12. 2018. 23:03   >>  23:22 1

TRILER U MADRIDU

River preokretom do trofeja

Fudbaleri River Plate osvojili su Kopa Libertadores, četvrti put u istoriji, pošto su u revanšu finala u Madridu savladali Boku Juniors nakon preokreta i produžetaka 3:1. Prvi susret na "Bombonjeri" završen je neriješeno 2:2.

Druga utakmica finala koja je trebalo da bude igrana prije četiri nedjelje na stadionu Monumental premještena je u Madrid odlukom Južnoameričke fudbalske konfederacije (CONMEBOL) zbog napada na autobus s fudbalerima Boke.

Prva velika šansa na meču viđena je u 10 minutu pred golom Rivera, kada je  Peres iz izgledne pozicije šutirao pravo u Armanija. U 30. minutu Boka je imala još jednu dobru priliku.

Opet je u glavnoj ulozi bio Peres , koji je natrčao na jednu odbijenu loptu i šutirao sa 17, 18 metara, ali pored gola.

Bolju igru u prvom dijelu, Boka je naplatila u 44. minutu.

Nandes je uposlio Benedeta, koji se u trku oslobodio čuvara, izašao sam ispred Armanija i poslao loptu u mrežu.

River je bolje ušao u drugo poluvrijeme, preuzeo inicjativu i u 68. minutu stigao do izjednačenja. Lukas Prato je krunisao sjajnu asistenciju Naća Fernandesa.

Do kraja nije bilo uzbuđenja, pa se otišlo u produžetke.

Već nakon tri minuta igre u produžecima, Boka je ostala sa igračem manje. Barios je dobio direktan crveni karton zbog starta nad Palasiosom.

River je igrača više iskoristio u 109. minutu – Kintero je uputio projektil sa 17,18 metara, lopta je od prečke završila u mreži. Boka je potom krenula na sve ili ništa, nije je obeshrabrilo ni to što je ostala sa devet igrača, jer je Gago napustio igru zbog povrede.

I u 120. minutu vrhunac drame. Hara je pogodio stativu, potom je u narednom napadu sijevnula kontra Rivera, a Martines je poslao loptu u praznu mrežu, nakon što je golman Boke Andrade pošao u napad 3:1....

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније