Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

08. 12. 2018. 22:45 >> 22:20

DRAMA U RIMU

Lacio slavio u 96, poklekao u 99. minutu

Fudbaleri Lacija i Sampdorije odigrali su neriješeno 2:2 u 15. kolu italijanske Serije A, u meču odigranom u Rimu.

Lacio je bio na pragu da i četvrti put zaredom u Seriji A odigra 1:1, jer je taj rezultat bio na snazi u 90. minutu, ali se do kraja meča desilo pravo "ludilo".

Gosti iz Đenove su poveli u 21. minutu preko Kvaljarele, ali je od tog trenutka utakmice na terenu postojao samo jedan tim.

Lacio je napadao i napadao, međutim nije stvarao preterano velike prilike. Sampdorija je čuvala prednost, ali su ipak posustali. Strijelac je bio Aćerbi u 79. minutu.

Domaćin je napadao, meč je bio produžen pet minuta, a zatim je sudija riješio da dosudi penal za Lacio u 96. minutu utakmice. Ćiro Imobile je stavio loptu na bijelu tačku i bio neumoljiv, a gosti nijesu bili zadovoljni i žalili su se na lošu sudijsku odluku.

Iako je prvobitno meč bio produžen pet minuta, sudija ga je dodatno produžio i na kraju se odigrao skoro 101 minut, a Sampdorija je nekako, u 99. minutu, uspjela da dođe do gola preko Saponare i osvoji bod.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić na terenu je proveo svih 90 minuta, ali nije uspio da ostvari značajniji učinak. On je svoju najbolju priliku imao u 86. minutu, kada je mogao do donese pobjedu Laciju i postane heroj, ali je promašio gol udarcem glavom sa nekih 11 metara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније