Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B. [ b92.net/AK ]

08. 12. 2018. 11:41   >>  11:15

GVARDIOLA VJERUJE

"Siti neće biti izbačen iz Evrope"

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da su ga čelnici kluba uvjerili da neće biti izbačeni iz evropskih takmičenja zbog kršenja finansijskih pravila.

Njemački "Špigl" je prošle nedjelje iznio niz navoda o kršenju UEFA finansijskog fer-pleja (FFP), za šta su iz Sitija istakli da je "organizovani pokušaj da se okleveta klub.

U slučaju bivšeg menadžera Roberta Mančinija, platili su mu za njegovu ulogu konsultanta u klubu Al Džazira iz Abu Dabija više nego što je dobijao kao menadžer Sitija, ne računajući bonuse i premije.

"Špigl" tvrdi da je Siti koristio lični novac vlasnik Šeika Mansura da "naduva" sponzorske ugovore" koristeći treću stranu Fordam Sports Management da se odrekne prava na slike kako bi smanjili račun za plate.

"Nećemo biti izbačeni, ne. Predsednik (Kaldon al-Mubarak) i direktor (Feran Sorijano) su mi objasnili i ja im vjerujem. Ako se to dogodi, jer je UEFA tako odlučila, prihvatićemo i nastaviti dalje", rekao je Gvardiola.

Siti je već bio kažnjavan zbog kršenja UEFA FFP, 2014. je morao da plati 50 miliona eura, ali mu je UEFA tri godine kasnije vratila 37 miliona, jer je ispunio obaveze zbog kojih je bio kažnjen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније