Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 12. 2018. 22:25   >>  08. 12. 2018. 16:12

MINIMALAC JUVENTUSA

Mandžukić kaznio promašaje Intera

Derbi između Juventusa i Intera otvorio je 15. kolo Serije A, a lider italijanskog šampionata je na svom stadionu slavio minimalnu pobjedu 1:0.

Inter je hrabro ušao u meč na Alijanc stadionu, mada je i Juventus od početka pokušavao da uspostavi svoju igru.

Najbolju šansu u prvom dijelu imao je Inter i to preko Đagljardinija u 28. minutu. Ipak, Đagljardini je iz sjajne pozicije pogodio samo lijevu stativu gola Juventusa.

Imao je Inter ubrzo još jednu dobru šansu, ali se mreža gola Juventusa nije tresla.

Zaprijetio je ozbiljnije Juve tek pred kraj prvog dijela. Pokušavali su Kijelini, Bentankur i Bonući, ali se na odmor otišlo bez golova.

Drugo poluvrijeme otvoreno je velikom šansom za Inter. Fudbaleri Juventusa su poklonili loptu protivnicima pred svojim golom, ali Politano nije uspio da iskoristi priliku u kojoj se iznenada našao, pa je ostalo 0:0.

Zaigrao je potom Juventus puno bolje, djelovali su Alegrijevi izabranici dosta "svježije", a onda su u 66. minutu stigli i do gola. Matuidi je poslao sjajnu dugu loptu za Kansela koji potom ubacuje pred gol Intera, a Mandžukić glavom matira Handanovića za 1:0, što je bio i konačan rezultat.

Juventus je novom pobjedom dodatno popravio svoj bodovni saldo i sada lider Serije A ima 43 boda, 11 bodova više, ali i utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Napoli. Inter je, sa druge strane, ostao treći sa 29 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније