Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

08. 12. 2018. 08:00 >> 07:31

PELE KRITIKUJE SUNARODNKA

Bog fudbala Nejmaru je dao dar, on ga kvari

Pričao sam nekoliko puta s Nejmarom. Rekao sam mu, Bog fudbala ti je dao dar, ti ga kvariš, jer komplikuješ zbog nekih stvari koje radiš na terenu, rekao je Pele (78), slavni Brazilac i prema mišljenju mnogih jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena.

Posebno se osvrnuo na Nejmarove simulacije prekršaja, koje posebno iritiraju navijače.

"Teško je braniti Nejmara za sve što radi”, kazao je Pele i dodao da se Nejmar našao na udaru javnosti u njegovoj zemlji, nakon što Brazil nije uspio da postane prvak svijeta na šampionatu u Rusiji.

I pored toga istakao je da je Nejmar bolji igrač od njegovog saigrača iz PSŽ-a i člana prvaka svijeta, reprezentativca Francuske Kilijana Mbapea.

"Nejmar je kompletniji fudbaler od Mbapea. Međutim, u Evropi svi više pričaju o Mbapeu", prokomentarisao je Pele, nakon što je Francuz prije nekoliko dana proglašen najboljim mladim fudbalerom svijeta.

Pele je u ovoj sedmici kritikovao i Lionela Mesija, za kojeg je rekao da nije najbolji fudbaler svijeta, ali ni Argentine svih vremena,

"Dijego Armando Maradona bio je bolji igrač od Mesija", istakao je Pele.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније