Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

02. 12. 2018. 16:18   >>  16:07 4

SELEKTOR TUMBAKOVIĆ

"Interesantna grupa, Engleska favorit"

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković rekao je da je Engleska favorit u kvalifikacionoj grupi za Evropsko prvenstvo 2020.

Žrijebom u Dablinu odlučeno je da će Crna Gora u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. igrati u Grupi A sa Engleskom, Češkom, Bugarskom i Kosovom.

"Krajnje interesantna grupa sa izuzetkom selekcije Engleske koja je apsolutni favorit. Sve ostale reprezentacije u grupi će tražiti šansu. Moj prvi utisak nakon žrijeba je da vidimo šansu u ovoj grupi. Sam teren će pokazati koliko sam u pravu ali prvi detalji izgledaju interesantno. Mi ćemo pokušati da se mobiilšemo, da napravimo korak naprijed kad je u pitanju stabilizacija ekipe. Nadam se da problemi koje smo imali u Ligi nacija neće biti prisutni i da ćemo sve utakmice u kvalifikacijama odigrati kompletni", rekao je selektor Tumbaković.

Utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2020. godine održati u 12 gradova širom Starog kontinenta igraće se u martu, junu, septembru, oktobru i novembru naredne godine.

Plasman na završni turnir izboriće dvije prvoplasirane ekipe iz deset kvalifikacionih grupa, dok će preostala četiri mjesta pripasti učesnicima baraža u kojem igraju pobjednici grupa Lige nacija.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније