Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.P. ]

02. 12. 2018. 23:17 >> 22:52

EP 2020

UEFA: Prodaćemo 3 miliona ulaznica

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da očekuje da će prodati više od tri miliona ulaznica za utakmice na Evropskom prvenstvu 2020. godine, što je 20 odsto više nego što je prodato na prethodnom Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine.

Evropsko prvenstvo 2020. godine biće održano u 12 gradova iz 12 različitih zemalja. Prva utakmica igraće se 12. juna u Rimu, a finale je na programu 12. jula na londonskom Vembliju.

Utakmice će se igrati još u Amsterdamu, Bakuu, Bilbau, Bukureštu, Budimpešti, Kopenhagenu, Glazgovu, Dablinu, Minhenu i Sankt Peterburgu.

"Znajući da 11 stadiona imaju kapacitete od po najmanje 50.000 sJedišta, prodaćemo više od tri miliona ulaznica za turnir. To je 20 odsto više nego u Francuskoj", rekao je zvaničnik UEFA Martin Kalen.

On je dodao da će biti dvije različite kategorije cijena, u zavisnosti od zemlje odigravanja i procijenio da će turnir biti "jeftiniji za navijače".

"Ulaznice će biti jeftinije u Azerbejdžanu nego u Minhenu", naveo je Kalen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније