Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 11. 2018. 09:33 >> 09:19
11

SAMO BARSA SIGURNA

Zvezda sanja čudo, PSŽ bez prava na kiks

Peto kolo grupne faze Lige šampiona nastavlja se utakmicama u grupama A, B, C i D, gdje najveću pažnju privlače okršaji Pari Sen-Žermen - Liverpul i Totenham - Inter. Crvena Zvezda će gostovati Napoliju.

Jedini tim koji je već izborio osminu finala je Barselona koja samo može izgubiti prvo mjesto na tabeli. Ali, teško da će se to desiti, jer Barseloni je iz preostala dva kola potreban samo bod da osigura prvo mjesto.

U Grupi C, najzanimljivoj ove sezone, večeras možemo saznati skoro sve, a u isto vrijeme ostati u neizvjesnosti. Naime, Napoli i Liverpul u ovom kolu mogu osigurati osminu finala te poslati PSŽ i Zvezdu u borbu za treće mjesto, a ujedno možemo dočekati posljednje kolo u kojem bi svi i dalje imali šansu za plasman u nokaut fazu.

Liverpul večeras za osminu finala treba pobjedu u Parizu uz to da Napoli uzme makar bod protiv Zvezde. Isto tako, Napoli uz pobjedu nad Zvezdom te pobjedu ili remi Liverpula u meču s PSŽ-om sigurno ide dalje. Ukoliko i Liverpul i Napoli slave, tada PSŽ i Zvezda ostaju u borbi za treće mjesto.

Trener Zvezde Vladan Milojević rekao je da njegovoj ekipi niko ne može da oduzme snove i da vjeruje u dobar rezultat protiv Napolija, ali i nešto više u Ligi šampiona.

"Želim da budemo ono što smo, da uživamo u igri. Naše snove niko ne može da nam uzme. Veoma je bitno da vjerujete u nešto što radite, a ja jako vjerujem i to tražim od svojih igrača", kazao je Milojević.

U Grupi A, Borusija Dortmund i Atletiko Madrid se nalaze na pragu plasmana u osminu finala. Borusiji je za takav uspjeh dovoljan bod, a to bi odgovaralo i Atletiku kojem je potrebno da Briž ne upiše tri boda.

Ni ovog puta nećemo gledati okršaj najbojlih crnogoskih fudbalera, pošto u timu Monaka neće biti Stevana Jovetića zbog povrede. Stefan Savić se vraio u tim Atletika u prošlom kolu Primere, u derbiju protiv Barselone.

Zanimljivo će biti na Vembliju, gdje je domaćem Totenhemu pobjeda protiv Intera imperativ. Italijanskom klubu je za plasman u osminu finala dovoljan bod, što automatski znači da Totenhem večeras mora slaviti ako želi da ostane u borbi za osminu finala.

Grupa A:

Atletiko Madrid - Monako (18:55 sati)

Borusija Dortmund - Klub Briž (21:00 sati)

Tabela: Borusija 9, Atletiko 9, Briž 4, Monako 1


Grupa B:

PSV - Barselona (21:00 sati)

Totenhem - Inter (21:00 sati)

Tabela: Barselona 10, Inter 7, Totenhem 4, PSV 1


Grupa C:

Napoli - Crvena zvezda (21:00 sati)

PSŽ - Liverpul (21:00 sati)

Tabela: Liverpul 6, Napoli 6, PSŽ 5, Zvezda 4


Grupa D:

Lokomotiva Moskva - Galatasaraj (18:55 sati)

Porto - Šalke (21:00 sati)

Tabela: Porto 10, Šalke 8, Galatasaraj 4, Lokomotiva Moskva 0

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније