Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 11. 2018. 11:39 >> 11:16

LIGA ŠAMPIONA

Počinju dani odluke u grupnoj fazi

Prvi dan petog kola grupne faze fudbalske Lige šampiona može sjutra da donese odluke o plasmanima u narednu fazu u grupama E, F, G i H.

Bajern Minhen i Ajaks su u najboljoj poziciji u Grupi E i već u utorak imaće priliku da obezbijede plasmane u osminu finala tog takmičenja.

Bajern je lider sa 10 bodova, Ajaks ima dva manje, a slijedi Benfika sa četiri, dok je AEK otpisan sa sva četiri poraza.

Njemački klub će u Minhenu dočekati Benfiku, dok će Ajaks gostovati AEK-u u Atini.

Mančester siti je u najboljoj poziciji u Grupi F i izvjesno je da će igrati osminu finala, za šta mu je potreban samo bod u utakmici sa Lionom u Francuskoj.

Siti ima devet bodova, tri više od Liona, dok Hofenhajm sa tri i Šahtjor sa dva imaju male šanse da ugroze šampiona Engleske, ali su u prilici da dobrim rezultatima u posljednja dva kola odu ispred drugoplasiranog.

Roma i Real su pred plasmanom dalje iz Grupe G, pošto poslije četiri utakmice imaju po devet bodova, pet više od trećeplasirane ekipe CSKA iz Moskve.

Upravo će se dvije prvoplasirane ekipe međusobno sastati u Rimu i u slučaju neriješenog rezultata bi obje bile pred osminom finala, dok bi pobjednik obezbijedio prolaz.

Viktorija Plzenj ima bod poslije četiri kola i jedino može da se nada trećem mjestu i nastavku takmičenja u Ligi Evropa, na šta će uticati predstojeća utakmica protiv CSKA u Moskvi.

Najneizvjesnije je u Grupi H, gdje Juventus vodi sa devet bodova, dva više od Mančester junajteda i četiri od Valensije. Jang Bojsi sa bodom su pred eliminacijom.

Juventus će dočekati Valensiju, dok će Junajted u Mančesteru igrati protiv Jang Bojsa i imaće priliku da napravi veliki korak ka plasmanu u narednu fazu.

Dueli AEK - Ajaks i CSKA - Viktorija počeće u utorak u 18.55, dok će se ostale utakmice igrati od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније