Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 11. 2018. 23:15   >>  01:32

NJEMAČKA U B DIVIZIJU

Holandija slavila protiv prvaka svijeta

Fudbalska reprezentacija Holandije pobijedila je večeras na svom terenu Francusku sa 2:0 u Ligi nacija.

Holandija je povela golom Žoržinja Vajnalduma u 44. minutu, a konačan rezultat postavio je Memfis Depaj u 95. minutu iz penala.

Francuska je prva na tabeli Grupe jedan A divizije Lige nacija sa sedam bodova, dok Holandija na drugom mjestu ima bod manje. Posljednja je Njemačka sa samo jednim bodom i ispala je u Ligu B.

Fudbaleri Slovačke su sa ubjedljivih 4:1 slavili protiv Ukrajine na svom terenu, u meču Grupe jedan B Lige nacija, i napravili su dobar korak ka opstanku u toj diviziji.

Ukrajina, koja je ranije obezbijedila plasman u viši rang, prva je na tabeli sa devet bodova, dok je Slovačka druga sa tri boda, koliko ima i posljednje plasirana Češka.

Selekcija Danske je u gostima bila bolja od Velsa sa 2:1 i plasirala se u Ligu A.

Danska je prva na tabeli Grupe četiri B Lige nacija sa sedam bodova, dok Vels ima bod manje. Selekcija Irske je posljednja sa jednim bodom.

Dva meča odigrana su i u C diviziji i oba su završena remijem 1:1. Bodove su podijelili Kipar i Bugarska, odnosno Slovenija i Norveška.

U Ligi D, fudbaleri Jermenije su bili ubjedljivi protiv Gibraltara sa 6:2, dok je Makedonija u gostima pobijedila Lihtenštajn sa 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније