Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 11. 2018. 17:44   >>  19:38 14

DA POPRAVE UTISAK IZ PODGORICE

Tumbaković: Ne bih bio zadovoljan bodom

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković vjeruje da će njegova selekcija odigrati bolje nego u prvom meču u Podgorici.

“Mene vežu sjajne uspomene za ovaj stadion. Odigrao sam 18 mečeva ovdje i mnogo puta je to bilo lijepo jer smo uglavnom pobjeđivali. Mislim da smo osvojili dva Kupa ovdje. Poštujem velikog rivala i uvijek je drago ostvariti dobar rezultat. Iskreno, više bih volio da igramo na stadionu Partizana. Nije problem poraz u Podgorici, već utisak koji smo ostavili. Sjutra će najboljih 11 istrčati na teren i pokušati da odgovore zahtjevima. Trudićemo se da osvojimo sjajan utisak, a ne postoji trener koji je zadovoljan bodom”, rekao je selektor na konferenciji za novinare u Beogradu.

Tumbaković je istakao da rival ima veći fond igrača, te da samim tim lakše nađe adekvatne zamjene kada ima problem sa povredama.

“Srbija je jaka selekcija, koja je stvarana kroz dva ciklusa. To je grupa koja je nastupila na Mundijalu, što je za njih dodatno iskustvo. Imaju veću selekciju od nas i ima adekvatne zamjene, kada imaju probleme sa povredama”, istakao je Tumbaković.

Marko Vešović je rekao su "sokoli" previše respektovali Srbiju u prvom meču.

“Imamo dosta povrijeđenih igrača i sigurno će to uticati na kvalitet naše igre. Međutim, motivisani smo da odigramo bolje nego u Podgorici. Znamo da možemo bolje. Previše smo ih respektovali, igrali u grču i sa strahom. Imamo dosta pehova. Od početka Lige nacija nijesmo odigrali nijednu utakmicu kompletni. Nikoga ne potcjenjujemo, ali imamo mlade momke željne dokazivanja. Sjutra je prilika da pokažemo koliko znamo i izginemo na terenu. Iz dana u dan rastemo kao reprezentacija. Ići ćemo na pobjedu, ali ni bod nije loš rezultat. Međutim, nećemo se povlačiti”, rekao je Vešović.

Srbija i Crna Gora igraće sjutra od 15 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније