Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ N1, Objavila: J.B.Č. ]

16. 11. 2018. 08:44 >> 08:20
23

TADIĆ PORUČIO

Pokazali smo da smo kvalitetniji od Crne Gore

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić pred utakmicu sa Crnom Gorom rekao je da njegova ekipa ima odličnu priliku da obezbijedi mjesto u prvoj grupi i plasira se u B Ligu nacija. On je dodao da Crna Gora ima veoma dobre igrače i da nijesu nikako za potcenjivanje.

"U kratkom vremenskom periodu igramo novu utakmicu sa reprezentacijom Crne Gore. Mislim da smo i u Podgorici pokazali da smo kvalitetniji od Crne Gore, ali moram da naglasim i da oni imaju veoma dobre igrače i da nijesu nikako za potcenjivanje. Uglavnom vjerujem da smo kvalitetniji da to moramo da pokažemo na terenu", rekao je fudbaler Ajaksa.

On je dodao da reprezentaciji Crne Gore neće mnogo nedostajati povrijeđeni Stefan Savić i Stevan Jovetić.

"Nadam se da će biti podrške sa tribina, a na nama je da dobrom igrom i rezultatom usrećimo navijače. Mislim da će sve biti kako treba, teren, ambijent, igra", kazao je Tadić.

Reprezentacija Crne Gore gostuje Srbiji na stadionu "Rajko Mitić" u subotu od 15 časova , a tri dana kasnije Srbija dočekuje Litvaniju na stadionu Partizana od 20.45.

 

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније