Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 11. 2018. 13:16 >> 12:51

TALENTOVANI ENGLEZ

Džo Kol završio karijeru

Bivši fudbaler Čelsija i reprezentativac Engleske Džo Kol objavio je danas da završava igračku karijeru.

"Svi moji snovi su se ostvarili, takva je bila moja karijera. Nadam se da je vrijeme predamnom takođe specijalno, kao što je prethodnih 20 godina profesionalnog fudbala bilo. Osvajanje trofeja s Čelsijem su posebna priča za mene i pamtiću ih cijeli život", rekao je Kol.

Ovaj 37-godišnji fudbaler sredine terena od 2016. igrao je u SAD za Tampa Bej, a prethodno je u karijeri bio član Koventrija, Aston Vile, Lila i Liverpula, dok je kao omladinac prošao kroz sistem Vest Hema.

Kol je sa 17 godina debitovao u prvom timu Vest Hema, a četiri godine kasnije postao je kapiten "čekićara".

U Čelsi je prešao 2003. i s "plavcima" je osvojio tri trofeja Premijer lige, dve titule u FA kupu, a 2008. igrao je u finalu Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније