Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

13. 11. 2018. 13:01 >> 12:43
1

SIGURNI U POBJEDU

Jović: CG neće zavisiti od jednog igrača

Fudbaler reprezentacije Srbije Luka Jović rekao je danas da u utakmici protiv Crne Gore u Ligi nacija sve zavisi od njegovih saigrača i da uz pravi pristup rezultat neće izostati.

"Mislim da imamo kvalitet i da rezultat neće izostati. Sigurno smo kvalitetniji sastav od Crne Gore i ako budemo igrali kao što znamo, pobjeda ne bi trebala da izostane. Sve zavisi od nas, neće njihova selekcija zavisiti od jednog igrača. Uvijek idemo na pobjedu i nadam se da će publika doći u što većem broju, jer su nam navijači zaista potrebni. Drago mi je što se ponovo vraćam na naš stadion", rekao je Jović novinarima u Sportskom centru FS Srbije.

Fudbaleri Srbije igraće protiv Crne Gore 17. novembra od 15 sati, na stadionu "Rajko Mitić" a samo tri dana kasnije i protiv Litvanije na stadionu Partizana.

Miloš Veljković dodao je da ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu i da su svi zadovoljnim dosadašnjim učinkom.

"Normalno je da očekujemo da pobijedimo ovdje, ali moramo da damo svoj maksimum. Zadovoljni smo za sada, iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i bolji. Naša komunikacija takođe napreduje. Imamo dobru priliku da ostvarimo prvi trijumf na domaćem terenu. Probaćemo da igramo kao u Podgorici, ako bude tako, rezultat neće izostati. Cilj nam je da ne primimo gol i ako bude tako imamo veliku šansu za pobjedu", kazao je Veljković.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније