Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 11. 2018. 20:40   >>  20:22

ISPAD PROTIV JUVENTUSA

Iguain se izvinio ekipi, navijačima i treneru

Fudbaler Milana Gonsalo Iguain izvinio se danas ekipi, navijačima i treneru za neprimjerenu reakciju kojom je na utakmici protiv Juventusa zaradio crveni karton.

"Želim da se izvinim ekipi, navijačima i treneru zbog moje reakcije. Sudija zna šta sam mu rekao, ali mislim da ponekad moraju da razumiju situaciju. On je ipak donio odluku, a ja želim još jednom svima da se izvinim", rekao je Iguain.

Poslije promašenog jedanaesterca u prvom poluvremenu, Iguain je u sinoćnoj derbi utakmice Serije između Milana i Juventusa zaradio crveni karton zbog sukoba sa sudijom.

"Kada igraš protiv tima u kom si nekada igrao emocije su malo drugačije, ali preuzimam odgovornost za ovo i siguran sam da se neće ponoviti. Vrlo sam emotivan igrač i ponekad mi je teško da kontrolišem emocije", rekao je Iguain.

On je naveo i da je svjestan da su fudbaleri uzori mladima, kao i da zna da njegova reakcija nije bila primjerena.

"Ipak, trebalo bi svi da znamo da mi nijesmo roboti", rekao je on.

Utakmica između Milana i Juventusa završena je pobjedom torinskog tima od 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније