Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 11. 2018. 22:24 >> 22:02

KOPA LIBERTADORES

Bez pobjednika u prvom meču Boke i Rivera

Fudbaleri Boke Juniors i River Plejta igrali su danas nerešeno 2:2 u prvoj utakmici finala Kopa Libertadores.

Prva utakmica finala, koja je bila pomjeren za dan usljed jakog pljuska i natopljenog terena stadiona "La Bombonjera", donijela je mnogo uzbuđenja i neizvjesnosti u kojoj se prvi put u istoriji bore dva najveća argentinska kluba za najznačajniji klupski trofej u Južnoj Americi.

River je bolje počeo utakmicu i imao nekoliko dobrih prilika da dođe do prednosti u prvih pola sata igre, ali je mreža Boke ostala netaknuta.

Domaćin je pravo niotukd u 34. minutu poveo preko Ramona Abile koji je s lijevog boka savladao Franka Armanija.

Tokom velikog slavlja na stadionu, uslijedio je šok, pošto je River odmah u narednom napadu izjednačio pogotkom Lukasa Prata.

Imao je River Plejt šansu da preokrene, međutim, šut Gonsala Martinesa sa oko 10 metara odbranio je Agustin Rosi.

Djelovalo je da će se neriješenim ishodom otići na odmor, ali je Boka u prvom minutu sudijske nadoknade vremena ponovo došla do prednosti, a gol je postigao Dario Benedeto na centaršut Sebastijana Vilje.

Početak drugog poluvremena nije donio mnogo uzbuđenja, da bi River u 61. minutu došao do izjednačenja autogolom Karlosa Izikjerdosa koji je loše reagova na centaršu iz prekida sa oko 35 metara.

Do kraja susreta oba tima imala su nekoliko dobrih prilika da dođu do prednosti, a najbolju je propustio Benedeto u 90. minutu kada u situaciji "jedan na jedan" šutirao pravo u Armanija.

Drugi meč finala na programu je 24. novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније