Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

11. 11. 2018. 20:13 >> 14:14
5

ODRADILI PRVI TRENING

Ivanić: Svim silama na pobjedu protiv Srbije

Idemo svim silama na pobjedu protiv Srbije, a onda čekamo Rumuniju, da izađemo iz grupe kao pobjednici, rekao je vezista fudbalske repretentacije Crne Gore Mirko Ivanić.

"Hrabri sokoli" počeli pripreme za duele sa Srbijom i Rumunijom. Fudbaleri Crne Gore odradili su večeras prvi trening na pripremama za posljednje dvije utakmice u UEFA Ligi nacija, protiv Srbije i Rumunije.

Uoči prvog treninga našeg nacionalnog tima, kojem je prisustvovalo 15 igrača, sa predstavncima medija razgovarao je vezista Mirko Ivanić.

"Pred nama su dvije odlučujuće utakmice. Očekivanja su velika nakon pobjede protiv Litvanije u prošlom kolu, jer smo ostavili šanse za prolazak iz grupe. Idemo svim silama na pobjedu protiv Srbije, a onda čekamo Rumuniju, da izađemo iz grupe kao pobjednici. To je cilj", rekao je na brifingu uoči treninga vezista Mirko Ivanić.

Na prvom treningu selektor Ljubiša Tumbaković na raspolaganju je imao 16 igrača, ostali će se ekipi priključiti sjutra. Svi su motivisani da u posljednje dvije utakmice grupe 4 pokažu što više.

"I u prethodnim utakmica postojala je velika želja kod svakog od igrača. Biće i u Srbiji sigurno, samo što treba da igramo pametnije. Pritisak uvijek postoji, ali znamo da se nosimo sa tim. Ne igramo prvi put ovakve utakmice. Nijesmo do sada iz sličnih utakmica izlazili kao pobjednici, ali mislim da smo dosta naučili iz prošlih kvalifikacija. Tako da stvarno vjerujem u povoljan ishod za nas", smatra fudbaler bjeloruskog BATE-a.

Crna Gora je u prethodnom periodu pokazala da zna da dođe do bodova i na strani.

"Mislim da nije mjerilo da li da igramo na strani ili kod kuće, već smo pokazali protiv Litvanije i Rumunije da se dobro snalazimo na gostujućim terenima. Nije hendikep, definitivno", dodao je Ivanić.

"Sokoli" će i sjutra trenirati na istom mjestu od 18 časova. Pola sata ranije počinje brifing sa predstavnicima medija.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније