Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 11. 2018. 17:30   >>  17:04

PREMIJER LIGA

Čelsi i Everton odigrali bez golova

Fudbaleri Čelsija i Evertona odigrali su neriješeno 0:0, u utakmici 12. kola Premijer lige.

Čelsi poslije ovog remija, četvrtog od početka sezone, ostaje na trećem mjestu na tabeli sa 28 bodova, odnosno ima bod manje uz utakmicu više od Mančester sitija, a dva manje od prvoplasiranog Liverpula.

Everton je na devetoj poziciji sa 19 osvojenih bodova.

Čelsi je na današnjem meču imao više lopte u svom posjedu i više udaraca ka golu protivnika, ali nije uspio da pronađe put do mreže Evertona.

Markos Alonso je dva puta pokušavao u prvom poluvremenu, a u drugom Vilijan i Eden Azar. Alvaro Morata je u 72. minutu postigao gol koji je poništen zbog ofsajda.

Čelsi, nakon reprezentativne pauze, očekuje još jedan derbi, gostovanje Totenhemu, dok Everton dočekuje Kardif.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније