Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

08. 11. 2018. 09:46   >>  09:23

RONALDO NAKON MEČA

Junajted nije uradio ništa da pobijedi u Torinu

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da njegova ekipa nije iskoristila brojne šanse u utakmici protiv Mančester junajteda koji, kako je ocijenio,"nije uradio ništa da pobijedi".


Junajted je u Torinu poslije preokreta pobijedio Juventus sa 2:1, golovima u završnici utakmice, iz prekida. Ronaldo je u 65. minutu postigao lijep gol iz voleja, izjednačio je Huan Mata u 86. minutu iz slobodnog udarca, a engleski tim pobijedio je autogolom Leonarda Bonučija u 90. minutu.

Prije prvog gola Ronalda za Juventus u Ligi šampiona, crno-bijeli su promašili nekoliko izglednih prilika, među kojima i kada su pogodili prečku i stativu.

"Mančester junajted nije uradio ništa za pobjedu. Ne možete da pričate čak ni o tome da su imali sreće, pošto sreću moraš da zaslužiš, a u ovom slučaju mi smo im poklonili golove. Moramo da podignemo glavu pošto smo igrali zaista dobro i dalje smo prvi u grupi", rekao je Ronaldo za Skaj Italija.

On je rekao da je Liga šampiona posebno takmičenje u kome ne smiješ da se opustiš, pošto su iznenađenja moguća.

"Dominirali smo 90 minuta, imali smo mnogo šansi i mogli smo da riješimo utakmicu tri ili četiri puta, ali smo se opustili i oni su nas kaznili", naveo je portugalski fudbaler.

Govoreći o svom golu, Ronaldo je za Vajasport fudbal rekao da je tek u svlačionici vidio snimak i da nije znao da je postigao fantastičan pogodak.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније