Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Beta ]

07. 11. 2018. 21:30   >>  21:07

LIGA ŠAMPIONA

Roma blizu osmine finala, prvijenac Valensije

Fudbaleri Rome pobijedili su danas u gostima moskovski CSKA sa 2:1, u utakmici četvrtog kola Grupe G Lige šampiona.

Roma je upisala treću pobjedu, prva je na tabeli sa devet bodova i blizu plasmana u nokaut fazu takmičenja, dok je CSKA treći sa četiri osvojena boda.

Italijanska ekipa povela je već u četvrtom minutu, a pogotku Kostasa Manolasa "kumovao" je golman domaće ekipe Igor Akinfejev. On je loše procijenio let lopte poslije kornera koji je izveo Lorenco Pelegrini, pa Manolasu nije bilo teško da glavom proslijedi loptu u mrežu.
Arnor Sigurdson je izjednačio u 50. minutu nakon lijepog proigravanja Ilsata Ahmetova.

Samo šest minuta kasnije CSKA je ostao sa igračem manje na terenu pošto je Hordur Magnuson zaradio drugi žuti karton nakon što je je oborio Džastina Klajverta.

Roma je brojčanu prednost na terenu vrlo brzo iskoristila. Strijelac pobedničkog pogotka bio je Pelegrini u 59. minutu.

Fudbaleri Rome u narednom kolu dočekuju Real Madrid, a CSKA ekipu Viktorije Plzenj.

Fudbaleri Valensije pobijedili su večeras na svom terenu Jang Bojs sa 3:1, u utakmici četvrtog kola Grupe H i tako upisali prvi trijumf u Ligi šampiona.

Valensija je trenutno je druga na tabeli sa pet bodova, dok je Jang Bojs i dalje bez trijumfa sa sa jednim osvojenim bodom je posljednji na tabeli.

Dva gola za pobjednički tim postigao je Santi Mina u 14. i 42. minutu, a u strijelce se upisao i Karlos Soler u 56. minutu. Utješni pogodak za Jang Bojs postigao je Rožer Asale u 37. minutu.

Valensija u narednom kolu gostuje Juventusu, dok Jang Bojs ide u goste Mančester junajtedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније