Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

30. 10. 2018. 16:45 >> 23:19

PRESREĆAN ZBOG PRILIKE

Solari: Igrači su željni pobjede

Real Madrid juče je imenovao Santijaga Solarija za privremenog trenera, a Argentinac je danas održao prvi trening sa prvim timom i prvi put se obratio medijima.

Nekadašnji igrač "kraljevskog kluba", a do juče trener Reala B, svjestan je značaja šanse koja mu se ukazala.

"Real ima tim koji je grupa šampiona i velikih boraca. Situacija nije laka, ali svi žele da promijene stvari. Što se tiče prilike koja mi je ukazana - svi mi u životu i poslu sa razlogom prolazimo kroz neke situacije", kazao je Solari novinarima.

Iako je postavljen za privremenog trenera, ako se dokaže lako može postati trajno rješenje za klupu Madriđana.

"Važno je raditi stvari od dana do dana. Tako sam se ponašao kao igrač i tako radim i kao trener. Sve što radimo na svakom treningu i u svakom meču je važno. Presrećan sam zbog prilike koja mi se ukazala. Igrao sam do posljednje kapi znoja za ovaj tim. Real nas svojim veličinom sve prevazilazi. Predivno je raditi ovdje", rekao je Solari.

Prvi ispit će imati u srijedu na gostovanju Malilji u Kupu kralja.

"Prvi cilj mi je pobjeda u srijedu. Igrači su željni pobjede, žele da promijene stvari, a to je veoma važno. U prvom timu ne postoji igrač koji nema dovoljno umijeća da tu i bude. Vidjećemo kako će se stvari razvijati, rekao sam već, idemo dan po dan. Neke stvari nijesu za medije i moraju da ostanu među nama u timu", poručio je Solari.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније