Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 10. 2018. 18:50   >>  18:31

VOTFORD UBJEDLJIV

"Poker" Liverpula, novi poraz Fulama

Fudbaleri Liverpula pobijedili su danas na svom terenu ekipu Kardifa sa ubjedljivih 4:1, u utakmici desetog kola Premijer lige.

Liverpul je upisao osmu pobjedu od početka sezone i trenutno je prvi na tabeli sa 26 bodova. Na drugoj strani, Kardif je na 17. poziciji sa pet osvojenih bodova.

Golove za "crvene" na današnjem meču postigli su Mohamed Salah u desetom, Sadio Mane u 66. i 87. minutu i Đerdan Šaćiri u 84. Strijelac jedinog pogotka za Karfid bio je Kalum Paterson u 77. minutu.

Fudbaleri Bornmuta su u gostima slavili protiv Fulama sa 3:0.

Dva pogotka za Bornmut postigao je Kalum Vilson u 14. i 85. minutu, a u strijelce se upisao i Dejvid Bruks u 72.

Bornmut je šesti na tabeli sa 20 osvojenih bodova, dok je ekipa Slaviše Jokanovića vezala i šestu utakmicu bez pobjede u Premijer ligi i nalazi se na 18. mjestu sa pet bodova.

Istim rezultatom Votford je pobijedio Hadersfild na svom terenu, Brajton je sa 1:0 bio bolji od Vulverhempton, dok su Sautempton i Njukasl odigrali meč bez golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније