Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 10. 2018. 19:02 >> 18:39

ŠANSA ZA REAL

Skaj: Konte može da preuzme klub koji nije iz Engleske

Italijanski trener Antonio Konte mogao bi da preuzme neki strani fudbalski klub, u skladu sa obavezama iz ugovora koji ima sa Čelsijem, prenio je danas Skaj.

Čelsi je prije isteka ugovora, u julu, otpustio Kontea, ali ga i dalje isplaćuje, tokom posljednje godine tog ugovora.

Kako je naveo Skaj, Konte ima obaveze prema Čelsiju ali samo u slučaju da on namjerava da preuzme neki engleski tim ove sezone.

On bi tako, bez dozvole Čelsija, mogao da preuzme Real Madrid, ako uprava tog kluba odluči da otpusti trenera Đulena Lopetegija.

To je u suprotnosti sa današnjim medijskim natpisima iz Italije, koji navode da je Konte postigao dogovor sa Čelsijem da ga oslobodi ugovora.

Skaj je naveo da su predstavnici predsjednika Reala Florentina Peresa kontaktirali Kontea pošto su željeli da znaju da li je u mogućnosti da preuzme klub.

Mediji spekulišu da bi Real mogao da otpusti Lopetegija, poslije razočaravajućeg početka sezone, uključujući i niz od samo jedne pobjede u posljednjih šest utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније