Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 10. 2018. 19:17 >> 18:54

JOŠ BEZ DOGOVORA

Bolt isključen sa treninga Marinersa zbog ugovora

Osmostruki olimpijski sprinterski šampion Jamajčanin Jusein Bolt isključen je danas sa treninga fudbalera Sentral Koust Marinersa, pošto je njegov menadžer odbio ponudu tog australijskog kluba za potpisivanje ugovora.

Bolt od avgusta trenira sa Marinersima, postigao je dva gola u prijateljskoj utakmici, ali nije bio u timu u prvenstvu za utakmicu sa Brizbejnom. Trener Marinersa Majk Malvi rekao je da nije znao da je uprava kluba ponudila ugovor Boltu.

Uprava kluba pregovara sa Boltovim menadžerom Rikijem Simsom, ali je saopštila da je "bez finansijskog doprinosa treće strane, malo vjerovatno da će Jusein Bolt pristati na uslove".

"Da bismo osigurali da se ekipa nesmetano priprema za utakmicu sa Melburn sitijem, Jusein Bolt neće ove nedjelje trenirati sa ekipom, sve dok ili ako se klub i on ne dogovore oko uslova i ozvaniče dogovor", navodi se u saopštenju australijskog kluba.

Bolt je prošlog ljeta završio karijeru atletičara, a od tada je trenirao sa fudbalskim kubovima u Njemačkoj, Južnoj Africi, Norveškoj i Australiji, kako bi zaradio profesionalni ugovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније