Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 10. 2018. 21:41   >>  21:18

PORTUGALAC MIRAN

Ronaldo: Istina će izaći na vidjelo

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je večeras da je miran i da je uvjeren da će istina izaći na vidjelo, povodom optužbi da je silovao jednu ženu 2009. godine.

Ronaldo je večeras prvi put javno govorio, otkako je optužen za silovanje. Njega je optužila hostesa Ketrin Majorga za silovanje u hotelskoj sobi u Las Vegasu 2009. godine. Policija u Nevadi je ponovo otvorila istragu o tom slučaju.

Ronaldo je putem advokata 10. oktobra negirao optužbe.

"Znam da sam primjer drugima, to znam 100 odsto, i na terenu i van terena. Ja sam uvijek nasmijan, ja sam srećan čovjek. Igram u fantastičnom klubu, imam fantastičnu porodicu. Imam četvoro djece, zdrav sam, imam sve, pa me ostale stvari ne dotiču", rekao je Ronaldo na konferenciji za novinare u Mančesteru, uoči utakmice u Ligi šampiona.

Ronaldo je sa Majorgom 2010. godine postigao sporazum da ona neće iznositi optužbe u javnost, za sumu od 375.000 dolara.

"Ne želim da lažem, veoma sam srećan. Moji advokati su uvjereni, a naravno da sam i ja. Uživam u fudbalu, u mom životu. Za ostalo, imam ljude koji se brinu o mom životu, a istina će uvijek izaći na vidjelo, pa sam dobro", naveo je portugalski fudbaler.

Ronaldo će u utorak od 21 čas na Old Trafordu igrati protiv svog bivšeg kluba Mančester junajteda, u trećem kolu Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније