Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

22. 10. 2018. 13:07   >>  12:49

TUTOSPORT JAVLJA

Marselo zatražio transfer u Juventus

Fudbaler Real Madrida Marselo obavijestio je rukovodstvo tog kluba da u januaru želi da pređe u Juventus, javlja ekskluzivno italijanski Tutosport.

Mogućnost da defanzivac napusti "kraljevski klub" i potpiše za "staru damu" postojala je letos, ali to realizacije transfera nije došlo.

Ipak, sada je stvar daleko ozbiljnija, a glavna osoba zadužena da ubijedi Marsela da se preseli u Torino je njegov nekadašnji saigrač iz Reala i jedan od najboljih prijatelja Kristijano Ronaldo.

"Želim u Juventus", piše na naslovnici italijanskog lista, koju krasi Marselova slika.

Juventus je već napravio ekonomski plan, po kojem bi novac bio obezbijeđen od prodaje Aleksa Sandra u Premijer ligu, dok bi obeštećenje za transfer Marsela iznosilo između 50.000.000 i 60.000.000 eura.

Brazilac je u klub sa "Santijago Bernabea" stigao davne 2007. godine iz Fluminensea i od tada je postao jedan od najboljih defanzivaca na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније