Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

22. 10. 2018. 12:17   >>  11:54 1

LIJEK ZA PROBLEME

Ibrahimović od januara u Madridu?!

Zlatan Ibrahimović mogao bi da kruniše spektakularnu karijeru dolaskom u "kraljevski" klub – Real Madrid.

Kako prenose španski mediji, Real planira da dovede Šveđanina u januarskom prelaznom roku nakon što mu istekne ugovor sa Los Anđeles Galaksijem.

Na Santjago Bernabeuu vjeruju da bi Ibrahimović bio savršeno pojačanje za tim koji od odlaska Kristijana Ronalda ima dosta problema u napadu, prenosi B92.

Real je u subotu postigao prvi gol poslije čak osam sati bez pogotka, što je najduži period u istoriji kluba. A taj "post" nije okončao napadač, nego bek.

U međuvremenu, Ibrahimović je i u 37. godini u sjajnoj formi, postigao je 25 golova na 25 nastupa od dolaska u američku MSL iz Mančester junajteda početkom godine.

Ibrahimović je već igrao u Španiji, i to u Barseloni 2009. kada je postigao 22 gola na 46 mečeva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније