Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 10. 2018. 16:55   >>  16:34

SERIJA A

Šest golova i remi Frosinonea i Empolija

Fudbaleri Frosinonea i Empolija odigrali su neriješeno 3:3, u utakmici devetog kola italijanske Serije A.

Frosinone je poveo već u osmom minutu autogolom Matijasa Silvestrea, da bi u 32. minutu izjednačenje Empoliju donio Miha Zajc.

U nastavku meča viđena su još četiri pogotka. Strijelac oba gola za domaću ekipu bio je Danijel Ćofani, u 54. iz penala i u 63. minutu, dok su golove za Empoli postigli Silvestre u 48. i Salih Učan u 79. minutu.

Empoli je na 18. mjestu na tabeli Serije A sa šest bodova, dok je Frosinone na 19. poziciji sa samo dva osvojena boda iz devet mečeva.

Fudbaleri Frosinonea u narednom kolu gostuju SPAL-u, a Empoli dočekuje Juventus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније