Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

20. 10. 2018. 18:15   >>  15:31 1

POBIJEDILI OFK TITOGRAD

Budućnost preokretom do prvog mjesta

Fudbaleri Budućnosti pobijedili su danas OFK Titograd 2:1 (1:1) u derbiju 12. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

Golove za Budućnost postigli su Mirković u 35. minutu i Perović u 70. minutu, dok je strijelac za OFK Titograd bio Kalezić u osmom minutu.

Zeta je u Danilovgradu pobijedila Iskru 2:1. Dvostruki strijelac za ekipi iz Golubovaca bio je Adžović. Gol za Iskru postigao je Milošević.

Rudar i Grablja igrali su u Pljevljima neriješeno 0:0, dok je Petrovac pobijedio Sutjesku 1:0 golom Vučinića.

Mornar je na Cetinju pobijedio Lovćen 1:0.

Fudbaleri Budućnosti su nakon pobjede u derbiju preuzeli prvo mjesto na tabeli sa 24 boda. Na drugom mjestu je OFK Titograd sa 22.

Na trećem i četvrtom mjestu su Zeta i Sutjeska sa po 19 bodova, a na petom Petrovac sa 17 bodova. Šesta je Iskra sa 15, sedmi Rudar sa 14, osmi Grbalj sa 13. Na devetom mjestu je Lovćen sa 11 i na desetom Mornar sa šest.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније