Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, objavila B.B. ]

18. 10. 2018. 14:10 >> 13:49

POZNATI ATLETIČAR ODLUČIO

Bolt odbio ponudu Valete

Nekada najbolji atletičar, koji sada želi da postane profesionalni fudbaler, Jusein Bolt odbio je dvogodišnji ugovor malteške "Valete".

"Jusein ne želi da iskoristi priliku koju su željeli da mu pruže na Malti. Postoji mnogo interesovanja za njega u fudbalu, redovno dobijamo slične ponude", rekao je njegov menadžer Riki Sims za ESPN.

Bolt, osvajač osam zlatnih olimpijskih medalja u sprintu, penzionisao se iz atletike 2017. godine, a sada je na probi u australijskom fudbalskom klubu "Central Kous Mariners".

Ovaj 32-godišnji Jamajčanin je nedavno dao dva gola u prijateljskoj utakmici, ali još nije dobio ponudu za ugovor u Australiji.

Izvršni direktor "Valete", Gaston Slimen poželio mu je sve najbolje u fudbalskoj karijeri i naveo da će Bolt uvijek imati "ponudu na stolu" iz tog kluba.

Mediji u Australiji su pisali da "Marinersi" čekaju odgovor da li će fudbalski savez te zemlje donirati novac za ugovor Boltu, koji bi trebalo da bude vrijedan oko milion i po eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније