Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 10. 2018. 23:05 >> 23:07

NJEMAČKA PRED ISPADANJEM

Preokret Francuske u režiji Grizmana, Gibraltar herojski

Fudbalska reprezentacija Francuske pobijedila je večeras poslije preokreta Njemačku sa 2:1 u trećoj utakmici Grupe jedan Lige nacija "A".

Njemačka je bila bolji rival u prvom poluvremenu, što je krunisala pogotkom Tonija Krosa u 14. minutu iz jedanaesterca. Francuska je u drugom dijelu zaigrala znatno ofanzivnije i uspjela da dođe do preokreta, a junak trijumfa bio je Antoan Grizman.

Napadač Atletiko Madrida je prvo u 62. minutu iskoristio proigravanje Lukasa za izjednačenje, da bi preokret kompletirao u 80. iz penala.

Aktuelni prvaci svijeta su na prvom mjestu Grupe jedan sa sedam bodova, četiri više od Holandije koja ima utakmicu manje, a šest više od Njemačke.

U Ligi nacija "B" Vels je u trećem meču Grupe četiri u gostima pobijedio Irsku golom Harija Vilsona u 58. minutu, te su tako došli do prvog mjesta sa šest bodova, dva više od Danske, a pet od večerašnjeg rivala.

U Grupi jedan Ukrajina je zadržala maksimala učinak iz tri utakmice, pošto je večeras sa 1:0 pobijedila Češku, a strijelac jedinog gola bio je Ruslan Malinovski u 44. minutu.

Fudbaleri Norveške su na svom terenu pobijedili Bugarsku sa 1:0, dok su Slovenija i Kipar igrali neriješeno 1:1 u utakmicama četvrtog kola Grupe tri Lige nacija "C".

Najslabiji rang Lige nacija donio je ubjedljive pobjede Kazahstana i Jermenije nad Andorom, odnosno Makedonijom od po 4:0.

Gibraltar je poslije prvog istorijskog trijumfa u prethodnom kolu ponovo došao do pobjede, ovaj put od 2:1 i to poslije preokreta na svom terenu protiv Lihtenštajna, dok je Gruzija u Letoniji slavila sa 3:0.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније