Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(B92)

13. 10. 2018. 22:55   >>  22:36

LIGA NACIJA

Holandija razbila Njemačku

Fudbaleri Holandije pobijedili su Njemačku sa 3:0, u trećem kolu grupe jedan Liga nacija A.

Igrači Ronalda Kumana ostvarili su veoma važnu pobjedu jer su se uključili u borbu za prvo mjesto, dok su "Panceri" sebi znatno zakomplikovali situaciju.

Poslije dva odigrana meča Holanđani imaju tri boda, Njemačka samo jednom, dok je Francuska prvoplasirana sa četiri boda.

Prvi gol na utakmici postigao je Virdžil van Dajk u 30. minutu. .

Vođstvo je udvostručio Memfis Depaj nekoliko minuta prije kraja utakmice, dok je konačnih 3:0 u nadoknadi vremena drugog perioda igrr postavio još jedan fudbaler Liverpula – Žoržinjo Vajnaldum.

U narednom kolu, već za šest dana, Nemačke gostuje u Francuskoj, dok Holandija naredni meč igra za nešto više od mesec dana (16.11/u goste im dolaze šampioni sveta).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније