Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 10. 2018. 14:56 >> 14:43

BOLT TRESAO MREŽU

"Moj prvi start i dva gola, dobar osjećaj"

Najbolji sprinter svih vremena Jusein Bolt danas je prvi put počeo utakmicu za australijski fudbalski klub Sentral Koust Mariners i postigao je dva gola.

Marinersi su igrali prijateljski meč protiv Makartur Saut Vest Junajteda, pobijedili su sa ubjedljivih 4:0, a Bolt je dva puta zatresao mrežu protivnika.

Osmostruki olimpijski šampion je teren napustio 15 minuta prije kraja utakmice.

"Moj prvi start i dva gola... Dobar je osjećaj. Srećan sam što sam imao priliku da dođem ovdje i pokažem svijetu da napredujem. Želim da budem Mariners i da uđem u tim", rekao je Bolt poslije meča.

Bolt je prošle godine završio bogatu atletsku karijeru i tada je rekao da želi da se profesionalno bavi fudbalom. On je, prije Sentral Koust Marinersa, trenirao sa fudbalerima Borusije iz Dortmunda, u južnoafričkom klubu Sandauns i norveškom Stromsgodestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније