Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B. [ Mina ]

11. 10. 2018. 07:13 >> 08:39
35

CRNA GORA - SRBIJA

Meč prijatelja i rivala

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije odigraće danas u Podgorici utakmicu trećeg kola C grupe Lige nacija.

Da među fudbalerima uoči meča vlada dobra atmosfera, potvrđuje i fotografija koju je objavio naš novinar Nebojša Šofranac. 

Ulogu “domaćina” preuzeo je Stefan Mugoša, u društvu se našao i naš Filip Stojković, a najveća pažnja usmjerena je na sjajnog napadača Fulama Aleksandra Mitrovića koji je večeras bio prva zvijezda “čuvene” Bokeške ulice.

Obje reprezentacije nakon dva kola imaju po četiri boda. Crnogorski fudbaleri igrali su neriješeno sa Rumunijom u gostima i pobijedili Litvaniju u Podgorici.

Srbija je remizirala sa Rumunijom u Beogradu i bila bolja od Litvanije u gostima.

Prema propozicijama, pobjednici četiri grupe lige plasiraće se u plej-of, iz kojeg će najbolja selekcija izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta.

Utakmica trećeg kola UEFA Lige nacija između Crne Gore i Srbije, koja je na programu sjutra veče u Podgorici, proglašena je mečom visokog rizika, saopšteno je danas iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Selektor Ljubiša Tumbaković kazao je da će to biti takmičarska utakmicu, ali sa druge strane prijateljska i bratska.

Пратите нас на

Коментари35

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније