Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Klix.ba [ Objavio: O.Z. ]

10. 10. 2018. 22:58 >> 22:31

KONTE NAJOZBILJNIJI KANDIDAT

Englezi predviđaju Murinjov povratak u Real

Đulen Lopetegi je neposredno pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji preuzeo Real Madrid, što ga je koštalo posla u španskoj reprezentaicji, a već se sada uveliko govori o njegovoj smjeni u ekipi evropskog prvaka.

Real je u velikim problemima, nema više prve zvijezde Kristijana Ronalda, nije dovedena adekvatna zamjena, a Luka Modrić još se nije oporavio od brutalnih napora na Mundijalu i ne igra na nivou najboljeg fudbalera svijeta.

Kriza je vrhunac doživjela subotnjim porazom od Alavesa, što je "Kraljevskom klubu" bila četvrta utakmica u nizu bez pobjede, dok ni u Ligi šampiona ne ide sve po planu, budući da je CSKA protekle sedmice Madriđanima zadao još jedan bolan udarac.

Iz kluba zasad ne cure informacije o planovima Lopetegijeve smjene, ali AS piše da će posao dobiti donedavni Čelsijev menadžer Antonio Konte, jer je jedini vrhunski trener koji je trenutno slobodan na tržištu.

Međutim, brtanski Dejli mejl ide korak dalje i navodi da u Realu ne bi imali ništa protiv povratka Žozea Murinja na "Santjago Bernabeu", budući da je Portugalac već neko vrijeme na ivici otkaza u Mančester junajtedu.

Svi mediji se slažu da će Lopetegijevu sudbinu riješiti "El Klasiko" između Barselone i Reala, koji je na programu 28. oktobra, a do tada možda i Murinjova budućnost na "Old Trafordu" bude jasnija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније