Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 10. 2018. 18:19   >>  17:58

EVERTON BOLJI OD LESTERA

Minimalna pobjeda Totenhema, Bornmut ubjedljiv

Fudbaleri Totenhema pobijedili si danas na svom terenu ekipu Kardifa sa 1:0, u utakmici osmog kola Premijer lige.

Strijelac jedinog gola na meču, vrijednog tri boda, bio je Erik Dajer u osmom minutu. Ovo je bio prvi pogodak Dajera u Premijer ligi poslije 546 dana, odnosno posljednji gol postigao je protiv Votforda u aprilu 2017. godine.

Kardif je veći dio drugog poluvremena igrao sa igračem manje, pošto je Džo Rols dobio direktni crveni karton.

Totenhem je upisao šestu pobjedu od početka šampionata i trenutno je treći na tabeli Premijer lige sa 18 bodova. Kardif je vezao i peti uzastopni poraz i posljednji je na tabeli sa samo dva osvojena boda.

Fudbaleri Bornmuta su u gostima slavili protiv Votforda sa ubjedljivih 4:0.

Bornmut je poveo u 14. minutu golom Dejvida Bruksa, a od 32. minuta je gostujućoj ekipi posao olakšao i Kristijan Kabasele koji je skrivio penal i zaradio drugi žuti karton.

Siguran sa bijele tačke bio je Džošua King, a isti igrač je mrežu domaće ekipe zatresao i u 45. minutu. Konačanih 4:0 postavio je Kalum Vilson na samom početku drugog poluvremena, u 46. minutu.

Bornmut je sada peti na tabeli sa 16 bodova, dok je Votford na osmom mjestu sa tri boda manje.

Pobjedu u gostima upisao je i Everton, koji je sa 2:1 bio bolji od Lestera.

Strijelci za pobjednički tim bili su Rišarlison u sedmom i Gilfi Sigurdson u 77. minutu, što je bio njegov jubilarni 50. pogodak u Premijer ligi. Jedini pogodak za Votford postigao je Rikardo Pereira u 40. minutu.

Ekipa Lestera je meč završila sa igračem manje na terenu pošto je Ves Morgan u 63. minutu dobio drugi žuti karton.

Everton je, poslije treće pobjede u sezoni, deseti na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i Lester na devetom mjestu.

Fudbaleri Vulverhemptona pobijedili su u gostima Kristal palas sa 1:0 golom Meta Doertija u 56. minutu, dok su Barnli i Hadersfild odigrali neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније