Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 10. 2018. 17:52 >> 17:31

HET-TRIK ALKASERA

Dortmund kroz dramu do pobjede, novi trijumf Šalkea

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobijedili su danas na svom terenu ekipu Augsburga sa 4:3, u utakmici sedmog kola njemačke Bundeslige.

Augsburg je poveo golom Alfreda Finbogasona u 22. minutu i to je bio jedini pogodak u prvom poluvremenu, da bi u nastavku "palo" još šest.

Tri gola za Borusiju postigao je Alkaser Pako, u 62, 80. i 96. minutu, a u strijelce se upisao i Mario Gece u 84. Pogotke za gostujuću ekipu postigli su Filip Maks u 71. i Mihael Gregorič u 87. minutu.

Borusija je upisala petu pobjedu od početka šampionata i prva je na tabeli sa 17 bodova, odnosno ima tri boda više od Verdera i Herte, a četiri od Bajerna iz Minhena koji svoj meč sedmog kola igra kasnije danas.

Na drugoj strani, Augsburg je na devetom mjestu sa osam osvojenih bodova.

Fudbaleri Šalkea su, poslije poraza na početku šampionata, vezali i drugu pobjedu, pošto su danas u gostima bili bolji od Diseldorfa sa 2:0. Golove za Šalke postigli su Veston Mekeni i Gvido Burgštaler.

Šalke je sada na 14. mjestu na tabeli sa šest bodova, dok je Diseldorf na pretposljednjem sa pet.

Na utakmici Majnca i Herte nije bilo golova, dok je Hanover na svom terenu slavio protiv Štutgarta sa 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније