Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 10. 2018. 21:50   >>  21:29

ODLUKA 18. OKTOBRA

Uefa optužila Zvezdu i PSŽ zbog nereda navijača

Evropska fudbalska unija (Uefa) optužila je danas Crvenu zvezdu i Pari Sen Žermen zbog nereda navijača na utakmici dva kluba u Ligi šampiona.

Zvezda je sinoć izgubila sa 1:6, a beogradski klub optužen je pošto su njegovi navijači uzvikivali zabranjene parole na Parku prinčeva. Navijača Zvezde je bilo na stadionu uprkos tome što je klubu zabranjeno da prodaje ulaznice svojim pristalicama zbog prethodne kazne Uefa.

Crveno-bijeli su tada kažnjeni zbog rasističkog ponašanja navijača tokom utakmice sa Salcburgom i štete koju su nanijeli na stadionu austrijskog kluba.

Pari Sen Žermen optužen je pošto su njegovi navijači tokom utakmice palili baklje.

Poslije sinoćnje utakmice u Parizu sukobili su se navijači dva kluba i izbili su naredi ispred stadiona.

Disciplinska komisija Uefa donijeće odluku 18. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније