Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 10. 2018. 10:02   >>  09:42 11

"TREBA IZVUĆI POUKE"

Milojević: Nije prijatno

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ubjedljiv poraz od Pari Sen Žermena nije prijatan, ali da treba izvući pouke.

"Iz ovakvog poraza, koji nije prijatan, treba izvući dosta dobrih stvari za našu budućnost jer smo vidjeli savremeni fudbal, da ne ulazim u detalje. Puno stvari možemo da naučimo. Ne prija nijedan poraz. Niko ne voli da gubi. Ovo nije maksimum koji moji igrači mogu da daju", rekao je Milojević na konferenciji za novinare poslije utakmice u Parizu.

Zvezda je izgubila od Pari Sen Žermena sa 1:6 u drugom kolu Grupe C Lige šampiona.

"Znali smo gdje smo i šta smo kada je izvučena grupa. Ovo je veliko, veliko iskustvo, ta Liga šampiona o kojoj smo maštali toliko godina. Top nivo na planeti. Puno mi je srce, bez obzira na sve, nikad nijesam bježao od odgovornosti, ja ove momke treniram i znam njihove mogućnosti. Sigurno da možemo bolje, ali smo možda malo bili i fascinirani jer nam se dešava drugačije nešto od onoga na šta smo navikli. Veliko iskustvo i ako je cijena da prođemo sve ovo da bismo sjutra bili bolji, meni kao treneru će biti drago", kazao je Milojević.

On je naveo da stvari poput ove ne treba shvatati tragično i ponovio da je jedini odgovoran za sve što se dešava u timu.

"Imam svu moguću odgovornost. Desilo se šta se desilo. Ako ćemo se hvatati za ovo... Zavisi ko kako gleda. Igrači su profesionalci i treba da shvatimo da je ovo samo jedna lekcija i nešto što čini da budemo bolji. Ovaj poraz treba da pretvorimo u nešto jako, jako dobro. Ako neko smatra da je ovo nešto lošte, tu sam, nije problem", rekao je Milojević.

Trostruki strijelac bio je Nejmar, a Milojević je naveo da ne treba izdvajati samo jednog igrača.

"Nejmar je jedan od najboljih igrača na svijetu. Bilo bi nekorektno da izdvajamo samo Nejmara, ali on je asistirao, davao golove i sve se vrtjelo oko njega. Top klasa, jako je teško igrati protiv njega", dodao je trener Zvezde.

Crvena zvezda će narednu utakmicu u Ligi šampiona igrati 24. oktobra u Liverpulu.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније