Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Dnevne novine ]

04. 10. 2018. 09:50   >>  09:30

LIGA EVROPE

Najzanimljiviji dueli u Briselu i Milanu

U velikom broju parova pravih derbija baš i nema, ali se svakako izdvajaju dvoboji u Briselu i Milanu u drugom kolu Lige Evrope.

Nemirno more Lige Evrope spremno je za drugu plovidbu ove jeseni. U velikom broju parova pravih derbija baš i nema, ali se svakako izdvajaju dvoboji u Briselu i Milanu. Hrvatski šampion Dinamo ide na noge Anderlehtu.

Zagrepčani su osokoljeni razbijanjem Fenerbahčea (4:1) na startu i dolaze po pozitivan rezultat…

"Cijenimo Anderleht, ali se nikog ne plašimo. Tu smo da odigramo dobro, na nivou Dinama, i da pokušamo da stignemo do pobjede koja bi bila jako važna na našem putu do plasmana u narednu fazu takmičenja. Biće to dobra utakmica u kojoj je sve moguće. Nadamo se da će stvari otići na našu stranu", jasan je trener Dinama Nenad Bjelica.

Na drugoj strani, Dinamo će u ljubičastom dresu napasti hrvatski reprezentativac Ivan Santini…

"Pogađao sam protiv mnogo jačeg Dinama dok sam igrao za Zadar u hrvatskom prvenstvu. Biće teško, ali vjerujemo u sebe i svoj kvalitet, igramo pred našim navijačima i želimo da se iskupimo za poraz od Spartak Trnave u prvom kolu", naglašava Santini.

Jedno od najzvučnijih imena u Ligi Evrope ove sezone Milan, dočekaće Olimpijakos na San Siru. “Rosoneri” su teže od očekivanog savladali Dudelanž (1:0) u prvom kolu, a nova tri boda loviće protiv grčkog velikana…

"Pobjeda nad Sasuolom nam je puno pomogla na psihološkom planu. Sada idemo po pobjedu protiv Olimpijakosa, koji ima istoriju, dobru ekipu, ali igramo na našem stadionu i tu želim uvijek da vidim šampionski Milan", poručuje strateg Đenaro Gatuzo.

Arsenal gostuje Karabagu, Čelsi će ugostiti MOL Vidi, dok će zanimljiv duel u Frankfurtu voditi Ajntraht i Lacio, za koji će igrati Adam Marušić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније