Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 08. 2013. 09:50   >>  09:50

REAL - ČELSI 3:1

Kristijano odgovorio Murinju

Činjenica da su se u finalu pripremnog turnira "Ginis međunarodni Kup šampion", sastali Real Madrid i Čelsi promijenila je karakter tog nadmetanja. Sa klupe Madriđana u London se vratio Žoze Murinjo koji je prije nekoliko dana "podsjetio" da je trenirao "pravog" Ronalda, brazilskog. To je naljutilo Kristijana, koji je sa dva gola vodio tim do pobjede protiv Čelsija.

Marselo je doveo Real u vođstvo u 14. minutu poslije ubacivanja u šesnaesterac i atraktivnog driblinga, a Čelsi je ubrzo odgovorio preko Ramireša, koji je elegantno lobovao Kasiljasa nakon sjajne tropotezne akcije iz koje je ispala cijela odbrana rivala.

Onda je silno motivisani Ronaldo riješio da preuzme stvar u svoje ruke. Efektnim pogotkom iz slobodnog udarca vratio je prednost Realu u 31. minutu, i okrenuo se prema Murinju da hladnokrvno proslavi pogodak.

U 57. minutu je izgledalo kao da ne prati akciju po lijevom boku, da bi se zatim stuštio u šesnaesterac i sa sedam metara ponovo zakucao loptu u mrežu Čeha za konačnih 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније